Anti-furt Roti Auto

 

Sistemul de anti-furt pentru roti,este extrem de important pentru toti soferii de autovehicule,

astfel fiind aproape o necesitate foarte importanta, cand vine vorba despre siguranta automobilului. Tocmai de aceea, noi iti oferim diverse seturi de prezoane si piulite anti-furt roti auto

Tutorial de instalare a prezoanelor anti-furt

Anti-furt roti auto, mai multe informatii referitoare la aceasta categorie :

Furtul de automobile este o problemă obișnuită, care este raportată pe scară largă în mod regulat. Cu toate acestea, mașina dvs. este posibil să fie vulnerabilă la un alt tip de furt care nu este raportat aproape la fel de des.

Obiectivele sunt roțile și anvelopele. Chiar și automobilele cu sisteme de alarmă sunt vulnerabile, iar anvelopele, roțile și jantele de vârf sunt adesea în valoare de mii de dolari pentru hoți.

O echipă experimentată de hoți poate scoate roțile din mașină în câteva minute, lăsând vehiculul incapabil să fie condus.

Dacă aveți jante scumpe pe mașina dvs., vă aflați la un risc și mai mare de furt. Conștientizarea este prima dvs. apărare, reducând astfel riscul de furt de roți și anvelope acum înainte să deveniți victimă.


Metode de furt

[Modula id=’9′]

O mașină trebuie să fie ridicată pentru a scoate anvelopele și roțile, iar aceasta este o sarcină periculoasă de a încerca singur, mai ales când încercați să o faceți rapid fără a fi prins. Hoții, prin urmare, lucrează împreună pentru a dezechipa o mașină de un set de roti. Odată ce mașina se află în aer, hoții își iau fiecare parte și încep să lucreze la extragerea roților de pe mașină.

În unele cazuri, hoții au de fapt un camion de remorcare pentru a ridica mașina. Deși nu este atât de comun, sa întâmplat în trecut. Un grup experimentat care lucrează în tandem poate elimina toate cele patru roți în mai puțin de zece minute dacă totul merge bine.

Scopul dvs. ca proprietar de mașini este de a pune bariere care fac procesul de îndepărtare a roților să dureze cât mai mult posibil.

Dacă un hoț crede că va dura prea mult pentru a scoate anvelopele din mașină sau dacă riscul de a fi prins este prea mare, el se îndreaptă spre un vehicul mai ușor.

Cum sa evitam ?

[Modula id=’10’]

Parcați mașina într-un garaj închis ori de câte ori puteți. Dacă locuiți într-un apartament sau aveți o casă fără un garaj, aceasta nu este adesea o opțiune.

Cu toate acestea, un garaj funcționează ca o barieră care trebuie să fie ocolită, iar hoții au, de obicei, un timp mai greu pentru a vă ridica mașina într-un garaj fără a anunța pe cineva din casă.

Instalați o alarmă de mașină care include senzori care se atașează la roți. Alarma detectează când autovehiculul este înclinat, iar senzorii roților detectează, de asemenea, când roțile se răsturnă.

Parcați într-o zonă cu mult trafic atunci când vă aflați în public. Cu cât mai mult trafic cu autovehicule și picior mergeți acolo unde parcați, cu atât mai puțini hoți doresc să detecteze riscul prin furtul de roți sau anvelope din zona respectivă. Parcați în vederea camerelor de supraveghere ori de câte ori este posibil.

Rotiți roțile când parcați. Aceasta face ca roțile să fie mai greu de îndepărtat deoarece se blochează în bine. Blocarea coloanei de direcție a mașinii face dificilă ca hoții să întoarcă din nou roțile înainte fără o cheie a contactului.

Utilizați încuietori de roți de pe fiecare roată, inclusiv de rezervă. Blocurile se potrivesc fiecărei roți și fac extrem de dificilă scoaterea piulițelor cu ajutorul unei chei.

Este important să nu pierdeți niciodată cheia deoarece veți avea nevoie de ea dacă veți obține o anvelopă plană.

Cu toate acestea, încuietorile vă reduc riscul de a vă pierde roțile și anvelopele. Cu toate acestea, încuietorile cu piulițe pot fi topite rapid cu  suflantă pentru a le face să se potrivească cu o cheie obișnuită, astfel încât acestea nu sunt la fel de eficiente.

Oamenii cheltuiesc adesea mulți bani pe jantele, roțile și anvelopele. Fie că este vorba de performanță sau de motive estetice, ele reprezintă o investiție considerabilă și au adesea și valoare sentimentală.

Hoții le fură fie pentru a le revinde altor colecționari, fie pentru a obține bani pentru resturi.

Primul pas în prevenirea acestui lucru nu este să credeți că nu vi se poate întâmpla.

În al doilea rând, obțineți roțile și anvelopele dvs. asigurate împotriva furtului, ca parte a politicii de asigurare a autoturismului în cazul în care suferiți furt.

Odată ce realizezi că ești vulnerabil, poți lua pașii necesari pentru a te proteja pe tine și mașina ta.