Oglinzi digitale Lexus ES, 2019

Modelul Lexus ES 2019 va fi primul automobil care a schimbat oglinzile laterale cu camerele video digitale. Masina este disponibilă în Japonia pentru moment.

Cu toate acestea, este un semn al tuturor tehnologiilor care urmează să vină și a modului în care acestea vor fi implementate în vehicule.

Camerele video laterale se numesc Oglinzi exterioare digitale. Acestea constau dintr-o pereche de tulpini care sunt aproape jumătate din înălțimea unei oglinzi laterale obișnuite.

Există, de asemenea, LED-uri pe față și camere mici cu unghi larg pe spate.

În interiorul cabinei există un mic ecran care este înclinat către șofer și arată ieșirea de la camerele respective.Caracteristicile cum ar fi avertizarea la oglinda, identificarea obiectului.

[Modula id=’19’]

Când cineva depaseste mașina, aparatul de fotografiat mareste imaginea pentru a asista la sarcină și oferă, de asemenea, câteva linii augmentate asupra viziunii  care vă ajuta să decideți ce este distanța este sigură în timpul parcării.

Ramele oglinzilor laterale digitale au aceeași dimensiune ca si o oglindă obișnuită. Ecranele mici arată că sunt la fel de elegante ca și cum ai avea un computer în interiorul automobilului tau.

Cu toate acestea, camera nu oferă o calitate a imaginii HD. Este ca și cum ați privi la o iPhone de primă generație. Pe de altă parte, ele oferă un câmp vizual mai larg decât un set obișnuit de oglinzi.Lexus este primul care a încercat aceste lucruri în vehiculul lor. Sperăm că, odată cu trecerea timpului, vom vedea o versiune mai bună a acestor lucruri integrate în interiorul mașinii.

De asemenea, sperăm că acesti suporti externi se pot micșora. Producătorii vor pune întotdeauna aparatele foto la distanță de corpul mașinii dacă dorim să păstrăm punctul de vedere cu care suntem obișnuiți cu oglinzile laterale convenționale.