Senzori auto pentru parcare

Ne ajuta la protejearea masinii, obiectelor  impiedicand astfel coliziunea cu alte obstacole aflate in spatele autoturismului. Prezenta unui obstacol este indicata prin indicatii de sunet si lumina.

Va oferim o gama completa de senzori auto pentru parcare, fata, spate care va ajuta la parcari si reduce foarte mult daunele cauzate de coliziunea autoturismului cu alte obiecte. De indata ce senzorii auto pentru parcare, detecteazã un obstacol, soferul este avertizat printr-un semnal acustic.

Cum functioneaza acesti senzori auto pentru parcare ?

Senzorii auto de parcare utilizează unde ultrasonice sau radio care reflectă obiectele din spatele vehiculului pentru a permite șoferului să afle cât de aproape sunt să lovească obiectul prin emiterea unui semnal sonor ca avertizare. Acestea permit șoferului să fie mai încrezător în timp ce parchează și conduce în sens invers.

[Modula id=’24’]

Întoarcerea undelor radio și ultrasunetice care se lovesc de obiectele din spatele vehiculului sunt înregistrate și citite de computerul vehiculului pentru a determina cât de mare este obiectul și cât de departe sau în apropierea acestuia este.

Măsurătorile se fac analizând cât timp este nevoie ca undele să scape de obiect. Majoritatea senzorilor și calculatoarelor nu sunt calibrate pentru a înregistra orice obiect care este mai mare de cinci până la cincisprezece metri distanță.

Anumiți senzori de parcare sunt calibrați pentru a detecta obiectele în mișcare. După ce senzorul înregistrează semnalul sau undele recepționate prea repede, toți senzorii aflați în partea din spate a vehiculului trimit un semnal în același timp.

Indiferent dacă computerul vehiculului este sau nu capabil să determine dacă obiectul se deplasează depinde de senzorii care ridică undele de întoarcere.

Unul dintre beneficiile senzorilor de parcare este că asigurătorii pot oferi prizelor mai mici șoferilor cu autovehicule care conțin acești senzori.

 

This Post Has One Comment

Comments are closed.