Noul motor Ford de 7,3 litri (GPL)

Această poveste recent adusa in mecanica populară despre noul motor pe gpl de la producatorul de automobile Ford, avand o capacitate cilindrica de 7,3 litri.

Aceasta noua technologie a fost probabil cea mai mare surpriză din domeniul de automobile din ultimul an calendaristic.

O mulțime de lucruri s-au speculat în privința motorului si  probabil este ultimul bloc motor in configuratia de  V8 care se va construi, toate aceste lucruri se spun despre motorul pe care marca ovală albastră a anunțat-o că va produce cu câteva luni în urmă.

Pentru a obține perspectiva de inginerie despre motivul pentru care au făcut acest lucru, pentru a obține unele informații privilegiate cu privire la metodele pe care le folosesc pentru a întări lucrurile și a le face să reziste in timp.

Nimeni nu poate proclama un motor care nu a fost niciodată văzut sau folosit în public cu un mare succes înainte de a face nimic. Nu facem asta. Ceea ce putem proclama este faptul că Ford a luat o abordare curajoasa  în această privință și rezultatul pare să fie una dintre cele mai comune soluții de a ieși din Detroit într-o perioadă lungă de timp.