Cum poti creste rezistenta automobilului, in conditile sezonului rece?

Fie că doriți să fortificati mașina  pentru porțiunea de iarnă ramasa ,sau fie vreti sa re-verificati lucrurile esentiale atunci cand pornim la o calatorie intr-un mediu rece .

Ce trebuie sa facem mai exact si care sunt piesele sau accesorile auto pe care trebuie sa le verificam inainte de a pleca intr-o calatorie ?

1 Bateriile pentru automobile, de obicei, iarna.

Acest lucru se datorează faptului că căldura verii toridă  poate evapora apa din electrolitii  bateriei. Asigurați-vă că aveți o baterie functionala sau recent instalată pe autoturism.

Daca automobilul dvs iarna ramane in exterior, este recomandat sa Încercați să deconectați bateria, pentru a evita pierderile de energie.

2.Lamele ștergătoarelor

Nici șofer ar vrea zăpadă și acumularea de lapoviță pe parbrizul său, deoarece aceasta afectează grav viziunea rutiera.

Cea mai bună apărare?

Asigurați-vă că lamele stergatoarelor nu se afla aproape de limita maxima a uzurii.

Tot odata si  umplerea rezervorului de spălare a parbrizului este prin urmare ceva de luat în considerare.

Asigurati Functionarea luminilor in proportie de 100%

În ceea ce privește vizibilitatea rutieră, prin urmare este cel mai bine să aveti lumini de rezerva.Acestea pot fi  achizitionate de la magazinele online cu piese de schimb , la pachet  sau set, oferind o putere de iluminare serioasă si proaspata, astfel sporind vizibilitatea !

De retinut : Unele autoturisme au lumina becurilor ingalbenita (aceste lentile nu au fost curățate ).

Anvelopele

Nu uitati sa  verificati anvelopele dumneavoastră înainte pleca la drum, pe sezon de  iarnă.Anvelopele ne adecvate poate duce la o alunecare a autoturismului pe carosabil, cu posibilitatea de a fi fatală.  Drumurile vor fi alunecoase în timpul sezonului de zăpadă, astfel având anvelopele perfecte (zăpadă) sunt cheia. Mai mult decât atât, este la fel de important să aveți o presiunea  corectă in pneuri.

Solutia de Antigel Joacă un rol important în timpul iernii sau condițiile meteo nevaforabile.Gasiti aceasta solutie la majoritatea magazinelor sau benzinariilor, insa cititi cu atentie modul de preparare .

Capacul radiatorului

Vorbind despre antigel, aveți nevoie de un radiator de încredere pentru al menține acolo unde ar trebui să fie. Acestea fiind spuse, verificați mai bine dacă capacul radiatorului nu prezintă deteriorări pentru a evita scurgerile antigel.


Termostatul

O altă parte care nu vă rupe bugetul, dar este o investiție excelentă în timpul sezonului de iarnă este un nou termostat. Ajută la menținerea motorului la temperatura optimă. Aceste funcții sunt cu siguranță utile, mai ales într-o situatie meteo  subzero grade.

Deci, mașina dvs. este rezistentă si pregatita pentru sezon meteo nefavorabil? Best Auto Vest sun aici pentru a vă ajuta. Puteți comanda online,cu livrare la domiciliu.