Controlul si indepartarea umezelii la interiorul masinii.

Salut ! Echipa Best Auto Vest iti aduce la cunostinta urmatoarele fapte, avand in vizor protectia automobilului la interior pe timpul sezonului rece / ploios  :

Odata cu venirea sezonului rece de iarna, umezeala incepe sa creasca in mod semnificativ si vizual. Aceasta umezeala poate fi daunatoare si vitala pentru automobilul pe care dvs il detineti sau il conduceti .

Mai jos prezentam cateva exemple despre cum poate seznonul rece sa va afecteze automobilul in mod direct, sau prin intermediul calatorilor, a partenerilor de calatorie.

Atunci cand afara ploua, si avem de mers pe un drum mai putin asfaltat,urcand si coborand din automobil vom aduce umezeala si murdarie pe podeaua masinii.

Care sunt investitile pentru o curatare completa ?

In mod normal,dupa o astfel de calatorie masina dvs ar trebuii sa ajunga direct la o spalatorie pentru indepartarea murdariilor si a urmelor de noroi sau altor materiale daunatoare masinii.

O astfel de investitie poate costa aproximativ intre 15 – ron si 50 ron, acest factor fiind influientat si de profesionalitatea spalatoriei in domeniu la care ati apelat.

Precizam insa, cateodata datorita uzurii excesive a covoraselor auto,acestea devin imposibil de reconditionat, astfel fiind necesara inlocuira acestora cu unele noi.

Daca este vorba despre echiparea automobilului cu echipament nou, atunci trebuie sa luati in calcul

Rezolvarea acestei dileme comune pe timpul sezonului rece,dar nu numai se face prin montarea unor covorasae auto special concepute sa va projeze podeaua masinii la interior in astfel de situatii, veti economisii timp util si bani.

Aceste covorase auto, sunt de mai multe tipuri in functie de nevoile dvs , pot fi confectionate din cauciuc sau fie din material de panza.

Pentru o alegere corecta si personalizata va propunem sa ne vizitati magazinul online de piese si accesorii auto, Best Auto Vest.ro unde veti gasii cele mai noi covorase auto, pentru aproape orice tip de automobil.