Ce reprezinta SRLine ?

Ce reprezinta SRLine ?

În zilele noastre, există o gamă largă de produse de la numeroși furnizori disponibili pe piața pieselor de schimb auto. De asemenea, există o creștere constantă a mărcilor create de distribuitorii de piese de schimb.

Unul dintre ele este SRLine (Linia Selecționată de Înlocuire) – marca creată de Polcar. Poziția noastră solidă pe piață și experiența noastră îndelungată ne-au inspirat să creăm o marcă de produse selectate cu atenție care să îndeplinească cerințele de siguranță și standardele de calitate, de ex. TÜV, AMTAC și altele asemenea.

Luând act de schimbarea practicilor de pe piața auto, putem vedea cum companiile care oferă componente originale au mutat producția la subcontractanți.

Aceste părți sunt mai târziu ambalate în cutii de marcă și vândute la prețuri de mai multe ori mai mari decât costul de producție.


Datorită selecției atente a producătorilor și a produselor lor, clienții noștri au acces la piese utilizate pe liniile de asamblare a autoturismelor. Datorită marjelor reduse, aceste prețuri sunt în consecință reduse.

Produsele noastre sunt fabricate exclusiv de fabrici care furnizează timp de mai mulți ani branduri europene de vârf, precum și Polcar, ceea ce a dus la crearea brandului “înlocuitor selectat”.